Om

Back to the Sixties

Back to the sixties

Back to the Sixties, eller förkortningen BTS är en förening för både musiker, artister och publik som träffas på olika evenemang för att lyssna, dansa, spela, sjunga och umgås runt 60-talsmusiken.

 

BTS existerar både i Sverige och i Finland. Genom åren har ett flertal träffar ägt rum i båda länderna och det händer även att vi gör evenemang ihop.

 

I Sverige har BTS fasta evenemang första måndagen i varje månad undantaget Juli och Augusti. BTS är sedan september 2015 ombord på det K-märkta fartyget M/S Birger Jarl som ligger vid Stadsgårdskajen i Stockholm. M/S Birger Jarl serverar mat och har fullständiga rättigheter. På varje träff spelar ett liveband och i deras paus sker prisutdelning för den aktuella kvällens tävling. Banden som spelar kan Du se på startsidan.

 

Nu finns även Back to the Sixties på turné. Det är en helkväll med nonstop dans till 60-talsmusik som framförs av flera band. Det är Janne Önnerud & New Generation, Tommy Wåhlberg & Brian Marston Band, Plommons, Blåblus, Vinylbandet och New Generation. Det blir hela 5 timmars dansmusik med pop, rock n´ roll, twist, bugg och tryckare.

 

Som medlem i BTS får man tillgång till rabatterade priser på evenemangen. Man får förhandsinformation och har därmed chansen att bli först till kvarn på evenemang som brukar bli fullsatta. Man är självklart välkommen på våra evenemang även om man inte väljer att vara medlem. Medlemsanmälan kan Du göra på våra evenemang eller här på hemsidan under fliken ”Kontakt”.

 

Genom BTS kan man även boka de Band/Artister som spelar och är medlemmar i BTS Sweden.